HTML

Elena Paparizou magyar blog

Ez a blog a görög énekesnő Elena Paparizou tiszteletére készült. Szeretném itt is népszerűsíteni a zenéjét, mivel különösen szép hangja van és rendkívül szenvedélyesen énekel. 2005-ben ő nyerte az Eurovíziós dalfesztivált és azóta számos nemzetközi rajongóra is szert tett még Amerikából is.

Friss topikok

2011.07.09. 15:34 kirschakos

Latino Summer Collection album

Július 11.-én megjelenik egy nemzetközi album, melynek LATINO SUMMER: THE ULTIMATE LATINO COLLECTION a címe, s ezen az albumon helyet kapott Elena "Mambo" c. dala is, mely megjelenésekor még az angol listákon is szerepelt.

Most újabb lehetőséget kapott ez a remek dal, hogy több zene kedvelő emberhez is eljusson. Az album 2CD-t tartalmaz majd, világszerte népszerű sztárok dalaival, mint Jennifer Lopeztől az "On the floor" vagy Shakirától a "Whenever wherever".

http://www.juno.co.uk/products/428011-01.htm

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://elenapaparizoublog.blog.hu/api/trackback/id/tr423052999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása