HTML

Elena Paparizou magyar blog

Ez a blog a görög énekesnő Elena Paparizou tiszteletére készült. Szeretném itt is népszerűsíteni a zenéjét, mivel különösen szép hangja van és rendkívül szenvedélyesen énekel. 2005-ben ő nyerte az Eurovíziós dalfesztivált és azóta számos nemzetközi rajongóra is szert tett még Amerikából is.

Friss topikok

2012.08.10. 23:47 kirschakos

Új album és egyéb hírek

Tegnap Elena interjút adott egy rádiónak, melyben megemlítette, hogy elkezdte rögzíteni a dalokat új albumához. Sajnos több részlettel nem szolgált, de remélhetőleg hamarosan több információ is napvilágot lát.

Ezen kívül Augusztus 11-én Kateriniben a Nemzeti Stadionban fog koncertet adni, mely este 10 órakor fog kezdődni.

Szeptember 8-án ismét megrendezésre kerül a hatodik Ciprusi-Orosz gála, ahol Elena is fellép, bár valószínűleg zárt körű rendezvény lesz, így nem biztos, hogy bármilyen anyag kikerül róla. Persze a remény hal meg utoljára.

Alább megtekinthető a rendezvény TV reklámja:

Forrás: Paparizou Forum

Szólj hozzá!

Címkék: zene stílus énekes buli nyár elena paparizou


A bejegyzés trackback címe:

https://elenapaparizoublog.blog.hu/api/trackback/id/tr144706395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása