HTML

Elena Paparizou magyar blog

Ez a blog a görög énekesnő Elena Paparizou tiszteletére készült. Szeretném itt is népszerűsíteni a zenéjét, mivel különösen szép hangja van és rendkívül szenvedélyesen énekel. 2005-ben ő nyerte az Eurovíziós dalfesztivált és azóta számos nemzetközi rajongóra is szert tett még Amerikából is.

Friss topikok

2012.06.10. 15:50 kirschakos

Vradi show összefoglaló

Pénteken Elena interjút adott a Vradi show című beszélgetős műsorban, ahol többnyire a magánéletével kapcsolatos dolgokról beszélgettek - hogyan viselte a szakítást 12 év után élettársával, az apja halálával kapcsolatban is, a görögországi választásokkal kapcsolatban szintén, valamint egyéb személyes témákról - sokszor viccesen, de ugyanakkor időnként komolyabban is.

A műsorban megmutatták a nyári turnéhoz készült posztert is teljes nagyságában. Ezen kívül szóba került az is, hogy Elenának továbbra is vannak zenével kapcsolatos tervei mind Görögországban, mind külföldön (remélhetőleg ezeket be is tudja tartani! ), habár konkrét információk nem láttak napvilágot. Annyi biztos, hogy Áprilisig Görögországban marad. Hamarosan jelentkezik egy új dallal is, de egyelőre még tovább keresi a megfelelő anyagot hozzá (ez friss információ, nem a műsorban hangzott el).

Aki jól beszél angolul és kíváncsi az interjúra az alábbi linkeken megnézheti feliratozva:

1. rész:

https://www.youtube.com/watch?v=Y04hJh6P94U&feature=player_embedded

2. rész

https://www.youtube.com/watch?v=VtbTPRvcK4w&feature=player_embedded

3. rész

https://www.youtube.com/watch?v=N1-TZINCSVI&feature=player_embedded

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://elenapaparizoublog.blog.hu/api/trackback/id/tr104576906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása