HTML

Elena Paparizou magyar blog

Ez a blog a görög énekesnő Elena Paparizou tiszteletére készült. Szeretném itt is népszerűsíteni a zenéjét, mivel különösen szép hangja van és rendkívül szenvedélyesen énekel. 2005-ben ő nyerte az Eurovíziós dalfesztivált és azóta számos nemzetközi rajongóra is szert tett még Amerikából is.

Friss topikok

2011.10.03. 18:57 kirschakos

Legújabb hírek

 

Nemrég felkérték Elenát, hogy legyen zsűri tag a hamarosan induló görög műsorban - Dancing on ice - de még nem tudni, hogy elvállalja vagy sem.

A nagyobb hír, hogy a híres görög származású énekesnő - Nana Mouscouri - hamarosan visszatér egy új albummal Novemberben és ennek alkalmából Berlinben koncertet fog adni a Berlin Philharmonie nevű koncert hallban, ahol Elena is énekelni fog vele a színpadon!

A koncert November 29-én lesz.

http://weisse-rosen-aus-athen.de/konzert.htm

http://www.ticketmaster.de/event/NANA-MOUSKOURI-tickets/CC2911NM

Ezen felül Október 13-án megjelenik Elenával a közös duettjük is.

És íme három friss kép Elenáról:

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://elenapaparizoublog.blog.hu/api/trackback/id/tr293275975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása