HTML

Elena Paparizou magyar blog

Ez a blog a görög énekesnő Elena Paparizou tiszteletére készült. Szeretném itt is népszerűsíteni a zenéjét, mivel különösen szép hangja van és rendkívül szenvedélyesen énekel. 2005-ben ő nyerte az Eurovíziós dalfesztivált és azóta számos nemzetközi rajongóra is szert tett még Amerikából is.

Friss topikok

2011.08.26. 17:13 kirschakos

Elena svédországi tervek

 

Tegnap felkerült az internetre egy Elenával készített rövid interjú, melyet az alábbi linken megtalálhattok:

 

Angolul tudók előnyben, mivel a Paparizou Forum néhány tagja (swedish és Derek) ellátta angol felirattal a videót.

Lényegében arról van szó, hogy Elena kijelentette, ideje visszatérnie a svédországi zenei színpadra. Beszélt arról, hogy ha felkérik szívesen ír dalszöveget vagy zenét, bármely svéd énekesnek, aki az Eurovízión akar indulni. Valamint megemlítette, hogy Görögországban nemrég megjelent a Greatest hits albuma és, hogy a legutóbbi dala a Baby it's over volt. Most új anyag került a kezei alá, s ezen dolgozik mostanában.

Elena énekesi karrierjét tíz évvel ezelőtt Svédországban kezdte, az Antique nevű zenekar tagjaként. Többször is dolgozott svéd dalszöveg írókkal, producerekkel és énekelt két dalt is egy svéd történelmi film második részéhez is néhány éve (Arn - királyság az út végén).

A riporter kérdezte, hogy végleg visszaköltözött-e Svédországba, de Elena azt felelte, hogy nyaral és még nem döntött arról, hogy visszaköltözik-e Görögországból vagy sem.

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://elenapaparizoublog.blog.hu/api/trackback/id/tr723182377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása