HTML

Elena Paparizou magyar blog

Ez a blog a görög énekesnő Elena Paparizou tiszteletére készült. Szeretném itt is népszerűsíteni a zenéjét, mivel különösen szép hangja van és rendkívül szenvedélyesen énekel. 2005-ben ő nyerte az Eurovíziós dalfesztivált és azóta számos nemzetközi rajongóra is szert tett még Amerikából is.

Friss topikok

2011.07.28. 20:07 kirschakos

Ciprus

 

A mai napon Elena interjút adott - igaz kissebb késéssel - az egyik helyi rádióban. Új információk nem láttak napvilágot, de érdekes témákról beszélgettek pl: a nemrég bekövetkezett robbanásról a szigeten, a tragikus norvégi esetről, majd Elena mindig különböző zenei stílusáról, mely kellően változatossá teszi dalait és egyéb általános dolgokról. Mindenestre érkezésekor és távozásakor is rajongók lelkes csapata fogadta, akik ajándékokkal halmozták el és bár sietett, szakított időt rá, hogy váltson velük néhány szót.

Íme néhány kép az eseményről:

 

 

 

 

 

 

 

  

 Íme két rövid videó

Part 1

Part 2

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://elenapaparizoublog.blog.hu/api/trackback/id/tr833108176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása