HTML

Elena Paparizou magyar blog

Ez a blog a görög énekesnő Elena Paparizou tiszteletére készült. Szeretném itt is népszerűsíteni a zenéjét, mivel különösen szép hangja van és rendkívül szenvedélyesen énekel. 2005-ben ő nyerte az Eurovíziós dalfesztivált és azóta számos nemzetközi rajongóra is szert tett még Amerikából is.

Friss topikok

2011.05.23. 16:59 kirschakos

Megjelent Elena Greatest hits albuma

 

A mai napon megjelent Elena új, válogatás lemeze, ami 3 CD-t tartalmaz rajtuk a legnagyobb sikerű dalaival, valamint legújabb számaival szintén.

Ezeken a linkeken meg lehet rendelni az interneten keresztül, de aki esetleg itthon szeretné beszerezni annak ajánlani tudom a www.cdpince.hu nevű oldalt, ahol ha valaki ír nekik egy e-mailt bizonyára képesek lesznek beszerezni, mivel kapható náluk Elenától album. Ezen az oldalon szintén kaphatók Elena albumok szóval érdemes érdeklődni itt is: http://www.numero7.com/search.pl

Az album kapható a magyar e-bay oldalán is:

http://viewitem.eim.ebay.hu/HELENA-PAPARIZOU-Greatest-Hits--More-GREEK-3CD-BEST-OF/320701132837/item

 

Linkek:

http://www.studio52.gr/info_en.asp?infoID=000012kg

http://cgi.ebay.co.uk/HELENA-PAPARIZOU-Greatest-Hits-More-GREEK-3CD-BEST-/320701132837?pt=UK_CDsDVDs_CDs_CDs_GL&hash=item4aab46f025

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://elenapaparizoublog.blog.hu/api/trackback/id/tr82926476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása